Nismo osvojili samo klijente, već i brojne sertifikate

Naša posvećenost izvrsnosti i zadovoljstvu klijenata je u konstantnom porastu od 2008. godine. To nas je dovelo do činjenice da smo se 2016. godine pridružili 1% svih internet marketing agencija u svetu koje su osvojile najviši oblik partnerstva sa američkim gigantom Google. Jedini u regionu, stekli smo status Google Premier partnera za segment malih i srednjih preduzeća. To je veliko priznanje koje donosi još veću odgovornost sa sobom.

Svesni smo da se trendovi stalno mijenjaju, te stremimo da omogućimo kontinuiranu nadogradnju digitalnog znanja – bilo da je to u obliku edukacije ili praćenja sadržaja na najvišem nivou. O ovome svedoče govore brojni sertifikati na koje smo više nego ponosni.

Status Google Premier Partner potvrđuje naše napredno znanje o Google oglašavanju, ali takođe svedoći o obimu saobraćaja koji kreiramo zajedno sa Google-om.

Među 0,3% najuspešnijih Google partnera u svetu svrstan je Goclick, kompanija za digitalni marketing i jedini Google Channel Sales partner za celu Adria regiju!