Dolazimo do podataka koji su značajni za rast vašeg poslovanja.

Web analitika ne štedi podatke o vašim posetiocima. Omogućava vam direktan pristup podacima na osnovu kojih možete dobiti kompletnu sliku o svojim klijentima i njihovim potrebama.
Pored toga, u mogućnosti ste da otkriju funkcionalne i neispravne delove sajta i kako da popravite ono što ne radi. Analitika vam pruža ključne informacije će vam pomoći da dođete do optimalnih odluka u marketingu i unaprede svoje poslovanje.

U Goclicku smo pripremili za vas napredan (nadograđen) oblik web analitike, postavljene u okviru Google Analyticsa. Napredna verzija analize je prilagođema vašem poslu i pruža uvid u podatke koji su zaista važni za vas. Ako nešto ne može meriti, tim ne možete ni upravljati!

Kontaktirajte nas

  Pregled ključnih internet KPI-eva

  Na osnovu vaših poslovnih ciljeva definisaćemo KPI , sa kojima ćemo meriti uspeh web kampanje i drugih aktivnosti na sajtu. U sledećem koraku ćemo te ključne KPI-ove povezati sa kontrolnom tablom po vašoj meri, u kojoj ćete moći da pratite napredak vaših veb aktivnosti 24/7.

  Uvid u ROI/RAOS internet kampanja

  Napredna analitika će vam omogućiti da zaista razumete učinak vaše kampanje. Za vas ćemo kreirati sveobuhvatnu sliku poziva kupaca i prodajno orijentisane interakcije na vašem sajtu, tako da ćete uvek biti u toku, šta ste dobili za uložen novac.

  Uvid u proces kupovine kupca

  Da li želite da saznate kako se kupci ponašaju na vašem sajtu? Šta gledaju? Šta kupuju a šta ne? Uz našu pomoć, moći ćete da vidite kako se kreće proces kupovine vaših kupaca i saznate gde i zašto napuštaju web kolica.