Iskoristite moć priče za tkanje još jače veze sa vašim kupcima

Dobar sadržaj napraviće ključnu razliku između vas i vaše konkurencije. Ovo je mesto gde dolaze do izražaja. Mi stvaramo jedinstvene priče, koje će vas približiti vašim klijentima u pravom trenutku. Uz našu pomoć moći ćete da predstavite svoje prednosti, što je od ključnog značaja u vreme oštre konkurencije.

Komuniciranje priče na Internetu više nije samo dopuna vašem poslu, već ključni faktor koji će preusmeriti kupce do konačne kupovine!

Kontaktirajte nas


Povećanje vrednosti brenda

Izgradnja jakog brenda dovodi do izuzetnih rezultata i lojalnih fanova. Ali kako to postići? Sadržajem koji će stvoriti dragocenu i trajnu priču. Povrh toga edukovaćete klijente i povećati njihovo poverenje u brend.

Usmeravanje kupaca ka konačnoj kupovini

Stvaranje pravog sadržaja je od suštinskog značaja, ako želite da se povežete sa kupcima na neformalan način. U Goclick se fokusiramo na vredan sadržaj, koji vašem brendu dodaje novu vrednost dok istovremeno gradi dugoročne odnose sa vašim klijentima- koji će na kraju imati presudan uticaj na verovatnoću kupovine.

Direktna interakcija sa kupcima

Suština marketing sadržaja je da pruži pravi sadržaj, pravim ljudima u pravo vreme - i web mreže su idealne za to. Kupci su danas zahtevniji nego ikada pre. Zbog toga je neophodno da prevaziđete njihova očekivanjima relevantnom i personalizovanom komunikacijom, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji!

Zašto izabrati Goclick?

  • Priprema sadržaja za vaš promotivni e-mail,
  • Segmentiranje baze korisnika
  • Odgovarajuće tehnologije za visokokvalitetnu i preciznu primenu e – mail marketinga.

Digitalni PR

Nudite novu (ili poboljšanu) uslugu? Želite da povećate prepoznatljivost brenda? Imate potrebu za dubljim objašnjenjem svojih prednosti? Uradite to kroz digitalni PR. U saradnji sa Vama, pripremićemo kvalitetan i atraktivan tekst i pobrinuti se da se sadržaj pojaviti na relevantnim informativnim portalima.

E-mail marketing

E-pošta je, uprkos svojoj starosti, i dalje broj 1 među onlajn komunikacionim kanalima, a e-mail marketing ostaje odličan alat za jednostavno, brzo i pristupačano dosezanje vaših kupaca. Naše kampanje postižu odlične rezultate, zato što znamo kako da privučemo pažnju vaše ciljne grupe.

Copywriting

Pomoći ćemo vam da zajedno izaberemo prave reči koje će ispričati priču. Pobrinućemo se da ova priča ima srećan kraj. Dobar tekst nije samo čitljiv već i inspirativan, privlači čitaoca I pretvara njegova interesovanja u akciju – u Goclicku sve se vrti oko akcije.

KONTAKTIRAJTE NAS