Kreiramo kreativne kampanje koje promovišu pozitivnu interakciju između kompanija i potrošača.

Društvene mreže su važan deo interneta, koji igraju veliku ulogu u percepciji kompanija i brendova. Iskoristite uticaj društvenih mreža i povećajte vidljivost i autoritet brenda. Društvene mreže grade i održavaju zajednicu i smanjuju troškove marketinga! U Goclicku smo vam na raspolaganju da zajedno izgradimo integrisanu socijalnu i digitalnu platformu, koja će biti aktivna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

KONTAKTIRAJTE NAS


Facebook oglašavanje

Ako niste na Facebook-u, vi ne postojite – da to definitivno važi i za kompanije. Kombinovanjem kreativnog pripovedanja i analitičkih podataka potrudićemo se, da vaše poruke dobiju oni koji su za njih najverovatnije najviše zainteresovani. Postavićemo vas u srce Facebook mape. Facebook povezuje poslovanje sa ljudima, tako da počnite smisleno povezivanje i dopire do novih kupaca!

Instagram oglašavanje

U 2010. godini Instagram je imao samo milion korisnika. Danas ima više od 500 miliona. Oko 180.000 njih možemo dosegnuti u Srbiji, Instagram je jedna od najvećih platformi za oglašavanje na mobilnim uređajima. Kompanije se obično odlučuju za Instagram oglašavanje kada im treba atraktivna prezentacija proizvoda ili usluga. To je oblik oglašavanja koja se zasniva pre svega na vizuelnim elementima!

LinkedIn oglaševanje

LinkedIn je daleko najvažnija društvena mreža posvećena predstavljanju i uspostavljanju kontakata sa poslovnim partnerima. Oglašavanjem na LinkedInu, možete izgraditi online zajednicu i poboljšati svoj ugled i položaj sebe kao lidera u određenoj oblasti poslovanja. Korisnike možete ciljati na osnovu njihove starosti, pola, lokacije, obrazovanja, biznisa, industrije i položaja. Dosegnite svoje klijente na najvećoj mreži profesionalaca na svetu!

KONTAKTIRAJTE NAS