Stupite u kontakt sa klijentima kada je to najvažnije. Kada tražite vaše proizvode ili usluge.

Svake sekunde, 40 hiljada ljudi koriste Google pretragu da pretraže informacije koje su im potrebne. Neki traže smernice samo kako da vežu kravatu, a neki od njih traže vas. A ako niste među prvih četiri mesta na prvoj stranici za vaše kupce niste deo ponude na Internetu. Zato je search engine marketing najbolja investicija koju možete sebi priuštiti. Uz našu pomoć, bićete u mogućnosti da odgovori na upite najrelevantnijih potencijalnih klijenata, a i bićete rangirani na prvom mestu u njihovim glavama, kada u pitanju bude donošenje konačne odluke!

KONTAKTIRAJTE NAS  Prodajna orijentacija

  U slučaju kada kupci aktivno pretražuju proizvod ili uslugu – imaju nameru da kupuju! Sa tačke gledišta prodaje, marketing preko pretraživača (search marketing) je najefikasniji vid reklamiranja, takođe je najbolji izbor za preduzeća sa ograničenom prodajno-marketinškim budžetom.

  Troškovna efikasnost

  Oglasi za search marketing se plaćaju samo u slučaju da kupac klikne na njih. Cenu po kliku određujete vi i može se menjati ili prilagođavati u toku kampanje. Plaćate po učinku - drugim rečima, ukoliko oglasi ne ostvare klikove, neće biti trošak za vas!

  Fleksibilana potrošnja

  Ukoliko oglasi dobro rade i imaju odlične prodajne rezultate, možete odmah povećati budžet. I obrnuto. U slučaju da se desi da oglasi ne rade, možete odmah zaustaviti reklamiranje i resurse preusmeriti na druge aktivnosti.

  Zašto izabrati Goclick?

  • Oglašavanjem ćemo povećati broj poseta i obim prodaje na Vašem sajtu.
  • Oglašavanje će biti prilagođeno vašem poslovanju i vašim klijentima.
  • Garanciju kvaliteta pruženih usluga, potvrđuje Premiere Google Partner status.
  • Vrhunska ekipa stručnjaka i tehnološka platforma.
  • Dobićete Key Accounta, kojeg uvek možete da kontaktirate ako nešto krene naopako – ali garantujemo da neće!

  KONTAKTIRAJTE NAS