Predstavite se sa svojim klijentima i partnerima na najbolji mogući način.

Web sajt je ključ uspeha na internetu. Kupca mora da inspiriše, da mu ponudi pravu informaciju i da mu na pravi način proda proizvod ili uslugu. Svesni smo da svaka kompanija ima drugačiju ponudu i kupce. Dakle svaka stranica koju dizajniramo je prilagođena potrebama različitih kupaca i korisnika. Ono što je zajedničko svim našim sajtovima je odlično korisničko iskustvo, vrhunski dizajn i jasan cilj - orijentisan logički. Sve ovo omogućava vašim posetiocima da brzo pronađu ono što žele.

KONTAKTIRAJTE NAS


Odlično korisničko iskustvo

Zadovoljan korisnik je korisnik, koji će se više puta vratiti na sajt kako bi obavio kupovinu, ili poslao upit. Zato na korisničko iskustvo u Goclicku obraćamo najviše pažnje. Sajtovi su transparentni, jednostavni za navigaciju i jasno usmereni na postizanje (uglavnom prodajnih) ciljeva.

Responsive dizajn prilagođen mobilnim uređajima i tabletima

Danas, pristup internetu sa mobilnog telefona ima više od 50% ukupnog stanovništva. Goclickovi sajtovi su stoga bez izuzetka prilagođeni za mobilne uređaje ( tzv " responsive dizajn " ). Na ovaj način možete doćI do svojih klijenata u brzo rastućem segmentu mobilnih korisnika.

Zašto izabrati Goclick?

  • Izrađujemo stranice sa jasanim i transparentnim sadržajem koji je uvek prilagođen vašoj ciljnoj grupi,
  • Vaš sajt će biti prilagođen za mobilne uređaje,
  • Uz našu pomoć vaš web sajt postaće najbolji prodavac,
  • Na internetu ćete se istaći jedninstvenom i modernom stranicom.

Izrada jednostavnih internet stranica

Čak i ako je vaš budžet je ograničen, nudimo vam moderan web sajt koji će privući prave posetioce i pretvoriti ih u verne kupce. Oko 3 sekunde, samo toliko imate vremena da ih pridobijete. Stoga je veoma važno da im ponudite odlčno korisničko iskustvo i uverite se da će se sa zadovoljstvom vraćati na stranicu.

Produkcija kompleksnih web stranica

U Goclicku razumemo zakone korisničkog iskustva, neprestano istražujemo kako da poboljšamo iskustvo za posetioce i upotrebljivost stranice, podignemo na viši nivo. Posebnu pažnju posvećujemo detaljima, jer nam je cilj da se sajt zaista izdvaja u velikoj masi stranica i fokusiramo se na ljude ne na pikesele.

Izrada online prodavnica

Online prodavnica je veoma efikasano prodajno mesto – otvoreno 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Naša Web prodavnica će biti prilagođena vašim potrebama i istovremeno će u potpunosti biti funkcionalna tako da odmah možete da krenete sa prodajom. Biće izrađena na jednoj od otvorenih e-commerce platform koja ispunjava sve bezbednosne standarde.

KONTAKTIRAJTE NAS