Kombinacija podataka i najnaprednije tehnologije za uspešno ciljanje web kupaca.

Performance marketing je kombinacija različitih web aktivnosti koje su uglavnom usmerene ka prodajnim ciljevima (konverzacije). Reč je o naprednoj vrsti web marketinga, koji pokušava da utiče na potrošača u svim fazama kupovne – od buđenja svesti, interesovanja, pa do samog ostvarivanju web konverzija. Aktivnosti prate u skladu sa tim. Osim online oglašavanja, performance marketing često uključuje izradu odgovarajućih web stranica, e - mail marketing, plaćeni digitalni PR i druge kanale online oglašavanja.

Goclick performans marketing će vam pomoći da dosegnete do vaših klijenta u najkritičnijim fazama procesa kupovine u realnom vremenu, uz merljive rezultate. Bilo da je vaš cilj je stvaranje nove baze klijenata, ili dosezanje postojećih – mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, u zemlji i inostranstvu.

KONTAKTIRAJTE NAS


  Targetiranje pravih kupaca

  Kombinovanje najefikasnijih kanala internet marketinga će vam omogućiti pristup do novih kupaca. Tehnologija i baze podataka nam omogućavaju targetiranje samo onih osoba koje su najverovatniji kupci i na taj način optimizuju učinak oglašavanja.

  Optimalan rezultat za vaš budžet

  Analitički alati omogućavaju veoma precizno praćenje rezultata na svim veb kanalima. Tako da možete u realnom vremenu preraspodeliti budžet na one kanale gde je najbolji učinak i na taj način postići maksimalan ROI.

  Merljivost i transparentnost

  Sve aktivnosti u Performance marketingu su merljive u realnom vremenu, trošenje budžeta potpuno je transparentno. Rezultati će vam pomoći da donesete odluke koje će biti najbolje za vašu kompaniju.

  Zašto izabrati Goclick?

  • Oglašavanjem ćemo povećati broj poseta i obim prodaje na Vašem sajtu.
  • Oglašavanje će biti prilagođeno vašem poslovanju i vašim klijentima.
  • Garancija kvalitetne izrade, što potvrđuje Premiere Google Partner status.
  • Vrhunska ekipa i tehnološka platforma.
  • Dobićete adminitstratora koga uvek možete da kontaktirate ako nešto krene naopako – ali mi garantujemo da neće!

  KONTAKTIRAJTE NAS