Sa YouTube oglašavanjem ćete tačno znati kojim kupcima se vaši oglasi prikazuju. Saznajte da li ste ih ubedili u vašu ponudu!

YouTube je najpopularnija stranica sa video sadržajem - kako globalno tako i u Srbiji. Oglašavanje na YouTube-u vam omogućava da prikažete svoje video zapise direktno, a možete da ciljate publiku u zemlji i inostranstvu. Ovaj tip oglašavanja je izuzetno ekonomičan, a efikasniji od TV oglašavanja.

Šta je zapravo YouTube oglas? Svaki video, postavljen na YouTube , može biti oglas. Obično se prikazuju pre puštanja drugog YouTube videa ili iznad rezultata pretrage. YouTube oglasi su odlični za povećanje svesti o kompaniji ili brendu, i pozitivno utiču verovatnoću online konverzija.

KONTAKTIRAJTE NAS


  Niski troškovi

  Nad budžetom imate potpunu kontrolu. Vi ste ti koji odlučuju koliki će biti troškovi oglašavanja, a cena za jedan prikaz video oglasa je generalno veoma niska. Pored toga , plaćate samo za one prikaze, kada je kupac pregledao više od 90 % , ili više od 30 sekundi videa.

  Targetiranje najpotencijalnijih kupaca

  YouTube oglasi su ciljani ka određenoj target grupi. Na taj način možete doći do onih koji će verovatno biti najviše zainteresovani za vašu ponudu. Targetirate može biti u ondosu na demografiju, interesovanja, ključne reči, lokacije, istoriju pretrage, i slično.

  Sinergija sa TV oglašavanjem

  YouTube oglašavanje je najefikasnija kada se kombinuje sa televizijskim reklamama. Kombinovanim oglašavanjem ćemo povećati domet ciljnih grupa- naročito kod mlađe publike, što je sve teže postići sa tradicionalnim TV oglašavanjem. Istovremeno, zbog sinergije oglas mnogo efikasnije utiče na povećanje prepoznatljivost i podizanje svesti o brendu.

  Zašto izabrati Goclick?

  • Oglašavanjem ćemo povećati broj poseta i obim prodaje na Vašem sajtu.
  • Oglašavanje će biti prilagođeno vašem poslovanju i vašim klijentima.
  • Garanciju kvaliteta pruženih usluga, potvrđuje Premiere Google Partner status
  • Ekipa vrhunskih stručnjaka i tehnološka platforma.
  • Dobićete Key Accounta, kojeg uvek možete da kontaktirate ako nešto krene naopako – ali garantujemo da neće!

  KONTAKTIRAJTE NAS